ترشی لبو

یه ترشی ساده که برای مهمونی خیلی سریع آمادده میشه

راحت میشه برای تزئین سالاد یا غذا استفاده کرد.


 مواد لازم شامل لبو ، سرکه و مقدار کمی نمک

ابتدا لبو ها را با مقدار کمی آب می پزیم و لبو ها رو پوست می کنیم

سپس با قالب لبو ها رو قالب می زنیم

حالا با چاقو چند برش کوچک می زنیم و درون شیشه می ریزیم

کمی نمک لابلای لبو ها می زنیم

و به میزانی که لبو ها کاملا با سرکه پوشیده بشه سرکه میریزیم

ترشی معمولا بعد یه روز آمادست ولی اگه دوست دارید میتونید کمی صبر کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد