وقتی هوا سرده چقدر یه سوپ یا آش داغ میچسبه
مواد لازم
جو خیس کرده 1 پیمانه
نخود فرنگی ، هویج نگینی، ساقه کرفس خورد شده 1 پیمانه
مرغ یک چهارم سینه
سیب زمینی( نگینی ) 1 عدد
پیاز (نگینی)1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
جو، نخود فرنگی، کرفس، مرغ و پیاز را در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزه
وقتی مرغ پخت از قابلمه خارج می کنیم و ریش ریش می کنیم و دوباره در قابلمه می ریزیم
حالا نوبت سیب زمینی، رب ، زعفران ، نمک و فلفله اینها رو هم اضافه می کنیم و میذاریم تا خوب جا بیفته
بفرمائید نوش جان
من عاشق سوپ جوام. یه پیشنهاد از خواهرم دارم گفتم بگم شاید به درد بقیه بخوره مخصوصا خانومای کارمند که دیر میرسن خونه و تو این هوای سرد هوس درست کردن سوپ جو میکنن! واسه پخت سریع جو بدون خیس کردن میتونی بریزی تو زودپز البته با کمی روغن!!! اینجوری اصلا سر نمیره و سوپ 45 دقیقه ای حاضره:) روغنش فراموش نشه ها وگرنه زودپز و سر رفتن جو به طرز وحشتناک :) البته من همیشه از جو پرک استفاده میکنم
چه جالب من هیچ وقت تو زودپز نمیریزم چون خاطره ی خوبی ندارم
حالا شاید بر ترسم غلبه کردم و امتحان کردم