اول فر با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کن تا گرم بشه
خب موادشو بگم که اماده کنی
آرد 1 و سه چهارم پیمانه
شکر 1 و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع نصف پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغها، رنده پوست پرتقال و شکر را خوب با دور تند همزن خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شود
روغن و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم می زنیم
آرد ، آرد ذرت، بکینگ پودر را اضافه می کنیم و با دور کند می زنیم
وداخل قالب می ریزیم
صد دفعه گفتم بازم میگم حتما قالب خوب بخرید تا اعصابتون خط خطی نشه
خب بزار تو فر برو به کارت برس تا 1 ساعت و 15 دقیقه دیگه بیا
چه بویی وای
بین چقدر لطیفه
روش کرم پرتقالی هم ریختم
که بعدا میام طرز تهیه کرمشو هم میگم
به نظر که خیلی خوشمزه است خوش به حال آقای همسر و پسری :)
واقعا بسیار لطیف و لذیذ