خورشت آلو اسفناج

من عاشق خورشت آلو اسفناجم اونم دستپخت مامانم

دو سه هفته ای بود که دست دست می کردم اما اینبار موفق شدم

  جاتون خالی خیلی خوشمزه بود


مواد لازم :

مرغ 2 عدد مغز ران

اسفناج 350 گرم

آلو 10 عدد

پیاز خلال شده 1 عدد

نمک ، زردچوبه و روغن به میزان لازم


اول پیاز ها رو تفت میدیم 

کمی زردچوبه می زنیم و مرغ رو اضافه می کنیم

آب اضافه می کنیم تا مرغ بپزه

در ظرفی دیگه اسفناج خورد شده رو تفت میدیم

اسفناج و آلو رو به مرغ پخته اضافه می کنیم.

کمی هم نمک اضافه می کنیم و میذاریم جابیفته.

بعد هم با عشق فراووون می خورید بدون در نظر گرفتن عید

نظرات 3 + ارسال نظر
م.ه.ا دوشنبه 12 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 05:21 ب.ظ

من اسفناج دوست ندارم :(

نگو خیلی خوشمزست اونم داخل این خورشت

خاله قدسی شنبه 2 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 11:51 ق.ظ

سلام سال نو هر سه تان پر از شادی.

جای آقای همدانی خالی.نوش جان

سلام سال نو شما هم مبارک ایشالا در خانه جدید پذیرای شما هستیم

نیلوفر جمعه 29 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 10:44 ق.ظ

http://honarhayeme.blogfa.com/

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد