من عاشق خورشت آلو اسفناجم اونم دستپخت مامانم
دو سه هفته ای بود که دست دست می کردم اما اینبار موفق شدم
جاتون خالی خیلی خوشمزه بود
مواد لازم :
مرغ 2 عدد مغز ران
اسفناج 350 گرم
آلو 10 عدد
پیاز خلال شده 1 عدد
نمک ، زردچوبه و روغن به میزان لازم
اول پیاز ها رو تفت میدیم
کمی زردچوبه می زنیم و مرغ رو اضافه می کنیم
آب اضافه می کنیم تا مرغ بپزه
در ظرفی دیگه اسفناج خورد شده رو تفت میدیم
اسفناج و آلو رو به مرغ پخته اضافه می کنیم.
کمی هم نمک اضافه می کنیم و میذاریم جابیفته.
بعد هم با عشق فراووون می خورید بدون در نظر گرفتن عید
من اسفناج دوست ندارم :(
نگو خیلی خوشمزست اونم داخل این خورشت
سلام سال نو هر سه تان پر از شادی.
جای آقای همدانی خالی.نوش جان
سلام سال نو شما هم مبارک ایشالا در خانه جدید پذیرای شما هستیم
http://honarhayeme.blogfa.com/