1 قاشق روغن را در تابه ریخته سیر، زیره، فلفل، پیاز را با حرارت بالا به مدت 2 تا 3 دقیق تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می کنیم و روی مواد ریخته و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت می دیم می گذاریم کمی خنک شود و داخل تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا مابقی روغن را در تابه ریخته و مواد را در روغن را می ریزیم تا سرخ شود و تخم مرغ سفت شود.حدود 2 تا 3 دقیقه
نکته: ماست و شیر املت را بسیار لطیف و نرم می کند
سلام عزیزم خوبی ؟ وبلاگ باحالی داری من که خوشم اومد . من یهت سر زدم توم بیا یه سر بهم بزن اگرم دوست داری منو به اسم نایاب ترین ها لینک کن و بیا تو سایتم صفحه تبادل لینک اونجا لینک خودت رو بزار . منتظرتم ممنون الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام. جوابتون رو دادم تو پست قبلی اما همش ارور می ده!
من بیرجند زندگی می کنم. خوشحال می شم لینکتون کنم. دوست ندارم این سایت خوشمزه رو از دست بدم.
خیلی ممنون
ان شا الله به زودی برای سفارش یه عروسک خوشجل برای دردونه خواهری مزاحمتون میشم
وای ی ی ی ی
خدای من !!!
مهمترین وعده غذایی من صبحانه است ...
عاشقشم
شاید من از معدود کسانی باشم که ساعت 5 صب یک وعده ، ساعت 7 صب یک وعده و ساعت ده میان وعده می زنم ...
نوش جان عزیز دلم