بعضی وقتها برای مهمونی نیازه برای تزئین غذا از دو سه رنگ استفاده کنی پس بهتره به جای رنگ خوراکی از رنگ طبیعی استفاده کنید.
مواد لازم
فقط لبو
لبوها را به ورقه های بسیار نازک برش می دیم ( خام)
میذاریم خشک بشه من اینکارو روی شوفاژ انجام دادم شما می تونید توی فر بذارید
بعد داخل آسیاب ریخته و آسیاب می کنیم
یه الک کوچولو می کنیم تا دونه های درشت جدا بشه
که میشه این
به آب جوش میذاریم دم بکشه درست مثل زعفران و استفاده می کنیم
تو پست بعد ته چین با همین پودر لبو استفاده می کنم.
به به چه کردی هنرمند
به منم سر بزن آپم
سلام
خیلی ممنون
چه جالب و عالی ممنون از دستور خوبت دوست من
خواهش می کنم