من عاشق امتحان کردن غذاهای جدیدم
همینطور عاشق غذاهای شمالی
مواد لازم :
پیاز 1 عدد
سینه مرغ 1 عدد
تخم مرغ ( مرغانه ) 2 عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
ابتدا پیاز را نگینی می کنیم و مرغ را با مقداری آب می پزیم و بعد مرغ رو ریش ریش می کنیم
دوباره مرغ ریش شده را به آب مرغ اضافه کرده و رب را اضافه می کنیم
زعفران را هم اضافه می کنیم
زعفران واقعا خوشرنگش می کنه و عطر و طعم خاصی بهش میده
وقتی خورشتمون جا افتاد
تخم مرغ را درون خورشت می شکنیم و در قابلمه را می بندیم تا تخم مرغ خودشو بگیره
در دستورهای خود گیلانی ها گفته شده تخم مرغ را می زنیم ولی چون من دوست نداشتم و احساس کردم رنگ غذا خیلی خوشرنگه و با اینکار رنگش تغییر می کنه تخم مرغ رو هم نزدم
به به عالیه
اومممم
متشکرم خانوم کدبانو