باز من افتادم تو خط ته چین
مواد لازم :
پیاز 1 عدد درشت
برنج 2 پیمانه
لپه یک سوم پیمانه
گوشت چرخکرده 300 تا 400 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
پودر لبو 1 قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا میذاریم لپه بپزه
تو این فاصله پیاز را خرد کرده و تفت میدیم
گوشت چرخکرده زردچوبه و نمک رو اضافه می کنیم
رنگ گوشت که تغییر کرد رب رو اضافه می کنیم
کمی که تفت دادیم لپه پخته را اضافه می کنیم
کمی آب اضافه می کنیم و میذاریم کمی دلپخت شود
داخل ظرفی تخم مرغ ، ماست و پودر لبو دم کشیده را ریخته
مخلوط می کنیم
برنج را که از قبل گذاشتیم بپزه به مرحله آبکش رسیده آبکش می کنیم و به اندازه نیاز به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه می کنیم.
کف قابلمه کمی کنجد می ریزیم
مایه ته چین را روش می ریزیم
از مواد قیمه که آبش کاملا کشیده شده روی ته چین می ریزیم
بعد برنج سفید و دوباره قیمه همینطور لایه لایه می ریزیم تا مواد تموم بشه
بعد در قابلمه را می بندیم تا کاملا دم بکشه
بعد توی یه سینی گرد برش می گردونیم
این یه عکس از کنار
اصلا بوی لبو نمیداد قابل توجه کسانیکه با لبو میونه خیلی نزدیکی ندارن
این عالی بود سحری میپزمش
نوش جان امیدوارم لذت ببری
التماس دعا