رفته بودیم طالقان
خونه ی مادربزرگه
پر از درخت گیلاسه
بَه بَه بِه این گیلاسا
ماشالا به این سر آشپز
مواد لازم :
گیلاس بدون هسته 1 کیلو
شکر 800گرم
پودر ژلاتین
نصف قاشق چایخوری
ابتدا گیلاسها را بی هسته می کنیم
بعد گیلاسها رو در غذاساز می ریزیم تا میکس بشه
سپس شکر رو روش می ریزیم تا آب بندازه وقتی آب انداخت روی شعله کم می ذاریم
دقت کنید موقع پخت کف می کنه کفشو بگیرید
آخر پخت ژلاتین رو با یکی دو قاشق آب گرم مخلوط می کنیم و به مارمالاد اضافه می کنیم
و می ذاریم غلیظ بشه
دقت کنید نباید آبش کاملا بره چون وقتی خنک میشه کمی سفت میشه
میزان آب مربا و مارمالاد به صورت تجربی دستتون میاد پس اول از میزان کم درست کنید
اووووم ... قیافه اش که خیلی خوشمزه است. چی می شه با خامه!
متشکرم
به به عجب مارمالادی دست گلت درد نکنه
منم با یه غذای خوشمزه اپم دوست گلم خوشحال میشم سربزنی
مرسی خانومی