ساطری پلو( غذای محلی خراسان جنوبی )

اگه اهل شیرین پلو هستی دست بکار شو

اگه غذا های شیرین دوست نداری بازهم دست بکار شو این یه چیز دیگست

 

مواد لازم : 

برنج 2 پیمانه

گوشت چرخکرده 300 گرم
هویج 500 گرم
کره 50 گرم
پیاز یک عدد
شکر سه قاشق غذا خوری
خلال پسته و بادام برای تزئین
رغن و زعفران حل شده و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج هارا خلالی کرده با کمی روغن و کره سرخ می کنیم. شکر و زعفران را به هویج اضافه می کنیم. برنج را آبکش کرده هویج ها را لابلای برنج ریخته تا با برنج دم بکشد. پیاز را رنده کرده با نمک و گوشت ورز می دهیم. گلوله های کوچک درست کرده و سرخ می کنیم پس از آماده شدن برنج و هنگام سرو گوشت را لابلای برنج قرار داده با خلال پسته و بادام تزئین می کنیم . بسیار خوشبو و خوشطعم
بفرمائید نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد