مواد لازم
5 عدد سیب با پوست 800 گرم و بدون پوست 600 گرم
شکر 400 گرم
گلاب یک قاشق غذا خوری
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
اینم سیبام قبل از پوست گرفتن
خوب اول سیبها رو پوست می گیریم از وسط نصف می کنیم و هر نصفه را 3 قسمت می کنیم
بعد شکر را داخل قابلمه ریخته سیبها را روش و آب تا جاییکه روی سیب را بگیره می ریزیم
می گذاریم بجوشد وقتی شربت مربا به حدی رسید که نزدیک قوام آمدنش بود پسته ها را اضافه می کنیم
و 5 دقیقه بعد زعفران را
در آخر هم گلاب را اضافه می کنیم .
خب اینم از مربای سیب ما