نان پلنگی


 بوی نون تازه ، خوشمزه آقا پسر راضی

 مواد لازم برای خمیر:

آرد 4.5 فنجان

شیر 1.5 فنجان

آب گرم ( در حدی که دست نسوزه ولی ولرم هم نباشه ) یک دوم فنجان

روغن نباتی 3 قاشق غذا خوری

شکر 2.5 قاشق غذاخوری

نمک 2 قاشق چایخوری

مایه خمیر 1.5 قاشق غذاخوری


مواد رومال:

آب گرم 1 فنجان

مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری

شکر 1.5 قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

آرد برنج 1.5 فنجان


1. آرد + شکر+ نمک + مایه خمیر را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط می کنیم

وسط مواد را کمی گود می کنیم 

شیر+ آب + روغن را درون گودی ریخته و ارام آرام مخلوط می کنیم مقدار آرد نباید حدی باشد که خمیر سفت شود در این صورت نان خوب پف نمیکنه!!!!


دور ظرف را با حوله پیچیده و در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر ور بیاد ( حجم خمیر دو برابر شود )




برای رومال

در کاسه بزرگی آرد برنج+ نمک+ شکر+ مایه خمیر ریخته و مخلوط می کنیم .

آب ولرم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد