بوی نان داغ
مواد لازم برای خمیر
آرد 4.5 فنجان
شیر 1.5 فنجان
آب گرم ( درحدی که دست نسوزه ولی ولرم هم نباشه) یک دوم فنجان
روغن نباتی 3 قاشق غذا خوری
شکر 2.5 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
مایه خمیر 1.5 قاشق غذاخوری
مواد رومال:
آب گرم 1 فنجان
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
شکر 1.5 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
آرد برنج 1.5 فنجان
آرد + شکر + نمک + مایه خمیر رو در یک کاسه بزرگ می ریزیم و مخلوط می کنیم
وسط مواد رو گود می کنیم و شیر+ آب + روغن را می ریزیم
کم کم مواد رو مخلوط می کنیم
میزان آرد نباید به اندازه ای باشه که خمیر سفت باشه در اون صورت نان خوب پف نمیکنه !!!!
دور ظرف رو با حوله می پوشونیم و در جای گرم میذاریم تا خمیر ور بیاد ( حجم خمیر 2 برابر بشه)
تهیه رومال
در کاسه بزرگی آرد برنج + نمک + شکر + مایه خمیر را مخلوط می کینیم
بعد آب + روغن را اضافه می کنیم
کمی ورز می دیم
10دقیقه به خمیر استراحت می دیم تا عمل بیاد
از خمیر نان بر داشته گلوله می کنیم و در سینی فر که چرب کرده ایم می گذاریم با این مواد من 6 گلوله درست کردم
و از مواد رومال روی چونه ها مون میذاریم و داخل فری که از قبل 20 دقیقه گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه می گذاریم در آخر هم گریل را روشن کردم که روی نون طلایی بشه
نکته : زمانی که دارید چونه میگیرید برای اینکه خمیر به دستتون نچسبه کمی دستتون رو خیس کنید
سلام دوست عزیز
سایت بسیار قشنگ،جذاب وپرمحتوایی دارید.ما نیز فرومی
علمی ، تخصصی و عمومی، با نام انجمن پارسیان را برای تمام ایرانیان عزیز راه اندازی کردیم.
خوشحال می شویم به جمع دوستانه ما بپیوندید .
می توانید از مدیر کل سایت، مدیریت انجمنی را درخواست کنید.
مایه مباهات است دوستان و مدیران لایقی مانند شما در جمع ما باشند.
منتظر حضور سبز شما هستم. موفق باشید.
http://parsianforum.com
دیگه خودکفا شدیاااا راستی بی زحمت دستور درست کردن خیارشور هم بذار و یا هر نوع شور دیگه ای. پیدا نکردم تو وبلاگت! دستت درد نکنه :)
چشم الان هم فصلشه بزودی