چیزکیک توت فرنگی

وای که چقدر دلم هوس چیز کیک کرده بودم

مامان جون : هی کیک درست می کنه غذاهای دنگ و فنگ دار درست میکنه بعد میگه نمیدونم چرا چاق میشم

من : من فقط نگاش میکنم

ولی این یکی رو نمیشه نگا کرد باید خورد


 

 مواد لازم

کیک پایه هر کیکی که دوست دارید

دوبسته ژله

یک بسته خامه صبحانه 200 گرمی

پنیر خامه ای 200 گرم ( البته من چون خیلی با پنیر توی کیک میونه ای ندارم 100 گرم ریختم اینجوری استقبال بیشتری شده )



خب شروع می کنیم من از کیک ساده برای کیک پایه استفاده کردم

از ژله های آلوئه ورا و توت فرنگی برای مواد رویی استفاده کردم


ابتدا کیک سادم رو در قالب کمربندی آماده کردم

یه بسته ژله آلوئه ورا را با یه لیوان آب جوش ( لیوانی که استفاده کردم جای این شکلات صبحانه هاست که مال فرمنده حالا خودتون ببینید چقدر باید آب جوش بریزید.) مخلوط کردم.


بعد 100 گرم پنیر خامه ای و 200 گرم خامه رو ریختم داخل ژله و با هم زن خوب مخلوط کردم

عکس فراموش شده

بعد مواد رو روی کیک داخل قالب ریختم

یکساعتی داخل یخچال گذاشتم و بعد روش اون توت فرنگیهارو گذاشتم

حالا نوبته ژله توت فرنگیه

یه بسته ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش و نصف همون لیوان آب سرد مخلوط کردم و یه کم که خنک تر شده با قاشق آروم آروم روی لایه چیز کیک ریختم

نکته : اگه داغ باشه چیز کیک رو آب میکنه و به صورت خال خال چیز داخل ژله میشه 

بعد داخل یخچال میگذاریم تا ببنده 


لایه بندی مشخص

یه برش خوشمزه


نظرات 2 + ارسال نظر
مهسا چهارشنبه 17 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 09:02 ق.ظ http://www.arouosak.persianblog.ir

خدای من! می شه یعنی یه روز بیاد قبل از ظهور آقا که من هم اینو درست کنم؟
یعنی می شه؟
راه دور است و مرا پای سفر کردن نیست- فاصله بسیار است حال کم کردن آن در من نیست!
حتما امروز می رم خرید. باید وسایلشو بگیرم.
آهان ببین نمی شه دیگه! قالب کمر بندی ندارم.
پس بی خیال
نگاش می کنم و از اینکه شما خوردی لذت می برم!

مهسا جون خوش اومدی
توصیه می کنم حتما یه قالب کمربندی اونم جنس خوب تاکید می کنم جنس خوب بخر چون وقتی ارزون و بی کیفیت می خری کلی زحمت می کشی و زحماتت به باد می ره واقعا دردناکه
قالبهای کمربندی من یکیش کایزر آلمانه و یکیش پرستیزه از هر دو هم راضیم منتظر دیدن چیز کیک خوشمزت هستم

رزماری پنج‌شنبه 18 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 01:29 ب.ظ http://mano-hamsaram.blogsky.com

سلام .خسته نباشی .
من دو بار چیز کیک درست کردم .موادش کمی فرق می کنه .مزه اش عالی میشه اما یه مشکلی هست که هر 2 بار اتفاق افتاد .
مواد خامه و پنیر و اینا رو که آماده شد و خنک شد روی کیک میریزم به خورد کیک میره و کیکم یه جورایی شل میشه انگار بهش آب زدی .منظورمو رسوندم ؟
میشه کمکم کنید ؟
در صورتیکه مال بیرون رو میخورم اینجوری نمیشه

سلام رزماری جان
شاید میزان آبی که با ژله میزنی زیاده درنتیجه تا بیاد ببنده کمی از آب وارد کیک میشه و حالته خیسی میگیره
در طعم چیز کیک کیک پایه هم خیلی موثره من یه بار با زبرا کیک درست کردم خوب بود ولی به خوبی این یکی نبود .
اینبار به میزان آب توجه کن من به اندازه یه لیوان شکلات صبحانه فرمنده

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد