کیک ساده

یه کیک ساده با بافتی خاص بسیار لطیف و نرم


  مواد لازم :

تخم مرغ 2 عدد

شکر سه چهارم  لیوان

شیر  1 لیوان

روغن نصف لیوان

آرد 1.5 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه

اول تخم مرغها رو در ظرفی شکسته و خوب می زنیم تا کف کنه

شکر و وانیل رو اضافه می کنیم تا سفید و غلیظ بشه

روغن رو اضافه می کنیم

بعد شیر رو اضافه می کنیم

آرد و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم


کف قالب رو چرب می کنیم و به مدت یکساعت در طبقه وسط فر 180 درجه که از قبل به مدت 20 دقیقه رروشن بوده و گرم شده قرار میدیم


کیک من لایه زیرین چیز کیکه

بافتش کاملا مشخصه خیلی نرم و لطیف

نظرات 3 + ارسال نظر
مهناز جون دوشنبه 15 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 10:10 ق.ظ

سلام خانمی لطفا طرز درست کردن ژله روی کیک را آموزش بدید چون برای من اون مهمتره.

عزیزم توی پست چیز کیک زله روی کیک گفته شده
ژله رو مستقیم نمیشه روی کیک ریخت کیک خراب میشه خیس میشه باید یه لایه ای بینش باش که هم ژله رو به کیک بچسبونه هم کیک حالت خیسی بخودش نگیره

خوشگله دوشنبه 15 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 10:12 ق.ظ

سلام عکس چیزکیک انداختی بعد فقط کیک رو آموزش می دی!

عزیزم آموزش چیز کیک یه پست پایین تره

نغمه چهارشنبه 1 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 10:14 ق.ظ

من همیشه فکر میکردم واسه اینکه بافت کیک نرم و لطیف بشه باید تخم مرغش زیاد باشه اما شما خانم هنرمند کدبانو ثابت کردی که اشتباه بوده فکرم. دستت درد نکنه بابت این دستور کیک.
راستی قضیه خاصی داره که لایه چیزکیکت تو انتهای کیک کلفت تره؟ یا نه؟ بازم مرسی

کیکم در قسمت وسط کمی پف داشت درصورتی که برای مهمونی میخواهی درست کنی حتما روی کیک رو صاف کنید که این مشکل پیش نیاد ولی چون من برای خودم درست کردم اونروز هم کمی خسته بودم اینکارو نکردم اینم نتیجه تنبلی شد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد