میشه اینو نگاه کنی و نخوری
پسری که با دیدنش میپرید بالا و پایین آخ جون پیتزا حالا بیا و ثابت کن پیتزا نیست.
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
پیاز نگینی 1 عدد
گوجه فرنگی پوست کنده و نگینی 1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی نگینی 1 قاشق غذا خوری
ریحان خرد شده تازه 1 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم
پنیر پارمزان به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه این غذای بسییییییار خوشمزه
سینه مرغ را نصف کرده و از استخوان جدا می کنیم
هر قطعه را درون کیسه گذاشته و با استیک کوب یا وردنه می کوبیم به صورتی که به مرغ آسیبی وارد نشه یعنی مرغ شکاف بر نداره
تفاوت دو قطعه کوبیده شده و عادی را مشاهده کنید
بعد آرد و پنیرو با هم مخلوط می کنیم که روی مرغ کاور کنیم ( من پارمزان نداشتم از موزارلا استفاده کردم)
بعد تخم مرغ را با یک قاشق آب با چنگال می زنیم و مرغ را داخل تخم مرغ می زنیم
و دوباره در آرد
اگه دوست دارید خوب کاور بشه یه بار دیگه در تخم مرغ و دوباره در آرد بزنید
2 قاشق روغن مایع در تابه بریزید وقتی داغ شد بگذارید استیک ها با شعله کم پخته و سرخ شود.
در این فاصله که سرخ شوند پیاز را تفت می دیم
بعد فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم تا حدی که فلفل دلمه ای نرم بشه
بعد هم گوجه فرنگی
وقتی آب گوجه ها کشیده شد ریحون را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کینیم
سس آماده شده را روی استیک ریخته
و روی آن پنیر می ریزیم تا کاملا سطحش پوشیده شود
داخل فر با 270 درجه سانتیگراد می گذاریم تا پنیر آب بشه
بی نظیر ، خوش مزه و راحت
نکته این غذا رو با پاستا سرو میکنن ولی اگه من رژیم باشید خالی خالی میخورید
چه میکنی با ما آخه؟؟ همین امشب میرم تو کار این غذای خوشمزه
دستت درد نکنه بایت این غذای خوشمزه
حتما امشب بدرست در ضمن شنبه که اومدی حلوا یادت نره
سلام خانمی خسته نباشی خیلی جالب بود
سلام ببینم چکار میکنی در تعطیلات آخر هفته
واااااا ی این غذا بی نظیر بوووووووود :) همسر گرام تا دوروز راجع به این غذا سوال میپرسید :))
ما نیز پسندیدیم
مخصوصا پسری که هنوز میگه پیتزاست