بازم یه روز تعطیل و یه روز سرد زمستون و یه آش محلی جدید دیگه
همه تو تعطیلات
مواد لازم
برنج 250 گرم
لوبیا قرمز 250 گرم
گوشت 300 گرم
پیاز 2 عدد
ادویه 2 قاشق مربا خوری
شوید 100 گرم
تره 100 گرم
فلفل به میزان لازم
ابتدا برنج رو با یه پیاز که خلالی کردیم و ادویه میذاریم بپزه
گوشت رو با یه پیاز خلالی دیگه میذاریم بپزه
لوبیا رو هم جداگانه ( اما خب من تنبلونه گوشت و لوبیا رو با هم پختم شاید به همین دلیل رنگ آشم به جای قرمز تو مایه های قهوه ای بود شایدم نوع لوبیام فرق داشته به هر ترتیب توی دستورش گفته به طور جداگانه پخته بشه )
برنج پخته رو داخل غذاساز میکس میکنیم
گوشت و لوبیا رو هم جداگانه همین کارو میکنیم
بعد همه رو داخل یه قابلمه ریخته به آن سبزی رو اضافه می کنیم و میذاریم سبزی بپزه وقتی آش آمادست که
مثل آش شله قلمکار کشدار باشه
این آش واقعا تند بود توی دستورش هم ذکر شده بود که آش تندیه
خوب جنوبی ها معمولا غذاهای تند می خورن
من کلا آش شله قلمکارو هم دوست دارم کمی آبلیمو بزنم به این آش هم موقع خوردن کمی لیموی تازه زدم اما توی دستورش نیست ولی با ذائقه من سازگار
شما مطابق دستور درست کنید و لذت ببرید.
رنگ آمیزی جالبی داره مطمئنا مزه اش هم خوبه
اگه آش شله قلمکار دوست داشته باشی می پسندی با این تفاوت که از اون آش راحت تره
سلام
من اهل بوشهرم
این اش واقعا عالیه
امیدوارم بیاید بوشهر و اش بوشهری رو با دستپخت خود بوشهریا میل کنید
سلام خوش آمدید قطعا این آش با دستپخت یک بوشهری هم خوشمزه تر هم خوشرنگ تره ولی خوش به حالتان چه غذاهایی دارید فقط درست کردنش سخته