توپک های مرغ و پنیر

 

 مواد لازم :

سینه مرغ 1 عدد 

پنیر پیتزا یک بسته 

پنیر خامه ای یک فنجان

سس قرمز تند یک فنجان

گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ 1 عدد

آرد به میزان لازم

کورن فلس کوبیده به میزان لازم


اول مرغ رو با کمی نمک و فلفل می پزیم



سس ، پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا و گشنیز را مخلوط می کنیم





مرغ را ریش ریش می کنیم و به مواد اضافه می کنیم


سپس از مواد یه گلوله بر می داریم به ترتیب در آرد تخم مرغ و کورن فلس می زنیم





در سینی فر چیده و در دمای 200 درجه داخل فر می ذاریم حدود 20 دقیقه

با تشکر فراوان از عکاسی پسر خوبم

نظرات 3 + ارسال نظر
ژ یکشنبه 22 دی‌ماه سال 1392 ساعت 09:39 ق.ظ

از اونجایی که من با مرغ و پنیر پیتزا کنار هم و کلا از کلمه کورن فلکس خوشم میاد به افتخار عکاس مشهور این قسمت حتما -تکرار می کنم - حتما ( صدا می اد؟؟؟؟) امشب درستش می کنم . اما ای کاش می دونستم کورن فلکس بی طعم بود یا طعمدار

اگه کورن فلس بدون طعم استفاده کنی برای بار اول بهتره ولی من کورن فلسم شکری بود خودم از طعمش خوشم میومد ولی پسری اول گفت خوشم نیومد بعد تا ته خورد نمیدونم بالاخره دوست داشت یا نه

نغمه دوشنبه 23 دی‌ماه سال 1392 ساعت 10:42 ق.ظ

ای جاااانم عکاس چه با دقت و تلاش! عکس انداخته :) من باید اینو به زودی امتحان کنم چون ترکیباتش عالیه. مرسی سها جون

خواهش می کنم
البته بعدش باید بری باشگاه جهت کالری سوزی

مهنازجون چهارشنبه 25 دی‌ماه سال 1392 ساعت 02:24 ب.ظ

باید خوشمزه باشه حتما امتحان میکنم ممنون

نوش جان امیدوارم طعمشو بپسندی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد