خیلی وقت بود هوس مرغ شکم پر کرده بودم خب یه مرغ کوچمولو پیدا کردم و ... بببببببله
مواد لازم :
مرغ یک عدد
رب انار 2 قاشق غذا خوری
خلال بادام و پسته از هر کدام 2 قاشق غذا خوری
زرشک 2 قاشق غذا خوری
جعفری و گشنیز خورد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک مقداری
داخل شکم مرغ رو خالی می کنیم و می شوییم
مواد رو با هم مخلوط می کنیم
داخل شکم مرغ می ریزیم
با نخ انتهای شکم مرغ را خوب می دوزیم که مواد خارج نشود
در فر با دمای 190 درجه سانتی گراد می گذاریم مرغ من کوچک بود دو ساعت و نیمه پخت
زمانی که رنگ پوست مرغ کاملا برگشت و طلایی رنگ شد مرغ پخته است.
سایت تبادل لینک هوشمند به صورت رایگان
در کمتر از 2 دقیقه لینک وب وبلاگ خود را در سایت ما ثبت کنید
افزایش پیج رنک گوگل وبلاگ شما
و افزایش بازدید کننده وبلاگ شما
از طریق ثبت لینک وبلاگ خود در سایت زیر
www.welink.ir
به به ... به نظر که خیلی خوشمزه شده بوده. اینی که روش ریختی هم رب اناره یا سس گوجه است؟
روش چیزی نریختم موقع پخت مرغ روغن پس میده مقداری از رب انار هم خارج شده در نتیجه این رنگی شده
اولا خوش رنگ بود
دوما خوش طعم