خورشت کنگر

من همیشه میزانی که به عنوان مواد اولیه میدم به تعداد 2 تا 3 نفره اما اینبار چون برای 7 نفر غذا درست کردم اندازه ها رو بهم نمی زنم پس دقت کنید Kisses


  مواد لازم :

پیاز 2 عدد درشت خلالی

سینه مرغ به صورت جوجه شده 600 گرم

نعنا و جعفری خشک 1 پیمانه

رب 1 قاشق غذاخوری

کنگر پاک شده و سرخ شده حدود 400 گرم

لیمو امانی 2 عدد


اول پیاز رو سرخ می کنیم

بعد مرغ ها رو اضافه می کنیم و تفت می دیم

کمی رب اضافه می کنیم

بعد کنگر را اضافه می کنیم

کمی تفت می دهیم و نعنا جعفری را اضافه می کنیم

حالا به مقدار لازم آب اضافه می کنیم.

وقتی جوش آمد شعله را کم کردم و روی شعله ، شعله پخش کن گذاشتم حدود سه ساعت البته این خورشت زود می پزه ولی چون مهمون داشتم می خواستم حسابی جا بیفته و انصافا وقتی خواهر همسری وارد شد گفت بوی غذات تا طبقه اول میاد Bravo

چی ؟ نخیرم ما طبقه دوم نیستیم 3_8_14.gif

طبقه آخریم

حواس آدمو پرت می کنید یکساعت بعد از پخت لیمو امانی ها رو اضافه کردم


نظرات 1 + ارسال نظر
ژ شنبه 21 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 01:17 ب.ظ

چه جراتی!! کنگر پختی برای فامیل شوور؟؟؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد