یه روز تعطیل یه ناهار دسته جمعی یه غذای جدید
پس کلی استرس که اگه بد شه چیکار کرد
مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد( که به 4 قسمت تقسیم می کنیم)
ماست 2 قاشق غذاخوری سر پر
زعفران نصف قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
کرفس کوهی 1قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
شوید نصف پیمانه
سیر 4 حبه
فلفل سیاه 1قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
ابتدا سیر ها رو رنده می کنیم
بعد ماست ، روغن، شوید کرفس کوهی، آبلیمو نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم
مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی بدست بیاد
مرغ و زعفران را هم اضافه می کنیم
فر رو با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه و مرغ را در فر می ذاریم
حدود 45 دقیقه تا 60 دقیقه
هنگام پخت برای قشنگی من کمی فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده به مرغ اضافه کردم