سمبوسه سیب زمینی

 

 مواد لازم :

سیب زمینی 4 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

شوید خشک 1 قاشق غذا خوری

نان لواش 2 عدد ( برش طولی میدیم به عرض حدود 6-7 سانت)

پنیر پیتزا کمی



سیب زمینی های پخته رو رنده می کنیم و با مابقی مواد مخلوط می کنیم


طریقه پیچاندن در نان






همینطوری تا آخر


نظرات 2 + ارسال نظر
نغمه شنبه 7 دی‌ماه سال 1392 ساعت 10:56 ق.ظ

چه خوب شده. نانوایی لواش نزدیک خونه ما اینقدر لواش هاش نازک و خشکه که نمیتونم با لواش سمبوسه درست کنم واسه همین از خمیر یوفکا استفاده میکنم. با اونم امتحان کن خوب میشه! میتونی با سوسیس و گوشت چرخ کرده درست کنی که علی بگه پیتزاست :)

حتما OK

ژ یکشنبه 8 دی‌ماه سال 1392 ساعت 01:19 ب.ظ

سها این گلو خفه کن نمی شه؟؟؟؟ نباید توش گوشت چرخ کرده بریزی و رب بزنی و تازه من هویچ هم شنیدم . از اون گذشته به جای شوید من جعفری شنیدم.
اما دستت (دست عکاس ) درد نکنه از بابت عکاسی که با این عکس انداختن همچین پیچش ها رو کرده تو مخمون که ذهنی هم می تونیم بپیچیم. یا علی

1- نه اصلا خیلی هم خوشمزه میشه مخصوصا پنیرش کمی کشدار و نمکیش میکنه
2- بعضی وقتها بهتره گوشت کمتری بخوریم اگه قرار باشه همه غذا ها گوشت داشته باشه که ....
3- از نظر من آشپزی یعنی ذائقه هر فرد جعفری خوشمزه میکنه غذا رو ولی اگه جعفری نداشته باشی غذا درست نمیکنی ؟ یا نمیشه درست کرد؟ پس کمی خلاق باشیم و از ذائقمون هم کمک بگیریم .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد