مواد لازم :
سیب زمینی 4 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
شوید خشک 1 قاشق غذا خوری
نان لواش 2 عدد ( برش طولی میدیم به عرض حدود 6-7 سانت)
پنیر پیتزا کمی
سیب زمینی های پخته رو رنده می کنیم و با مابقی مواد مخلوط می کنیم
طریقه پیچاندن در نان
همینطوری تا آخر
چه خوب شده. نانوایی لواش نزدیک خونه ما اینقدر لواش هاش نازک و خشکه که نمیتونم با لواش سمبوسه درست کنم واسه همین از خمیر یوفکا استفاده میکنم. با اونم امتحان کن خوب میشه! میتونی با سوسیس و گوشت چرخ کرده درست کنی که علی بگه پیتزاست :)
حتما OK
سها این گلو خفه کن نمی شه؟؟؟؟ نباید توش گوشت چرخ کرده بریزی و رب بزنی و تازه من هویچ هم شنیدم . از اون گذشته به جای شوید من جعفری شنیدم.
اما دستت (دست عکاس ) درد نکنه از بابت عکاسی که با این عکس انداختن همچین پیچش ها رو کرده تو مخمون که ذهنی هم می تونیم بپیچیم. یا علی
1- نه اصلا خیلی هم خوشمزه میشه مخصوصا پنیرش کمی کشدار و نمکیش میکنه
2- بعضی وقتها بهتره گوشت کمتری بخوریم اگه قرار باشه همه غذا ها گوشت داشته باشه که ....
3- از نظر من آشپزی یعنی ذائقه هر فرد جعفری خوشمزه میکنه غذا رو ولی اگه جعفری نداشته باشی غذا درست نمیکنی ؟ یا نمیشه درست کرد؟ پس کمی خلاق باشیم و از ذائقمون هم کمک بگیریم .